Hatékony öntözés: a víztakarékosság egyszerű módja az automata öntözőrendszer

A víz értékes erőforrás, amelyet meg kell őrizni. Ennek egyik módja a kert hatékony öntözése, amivel a hagyományosabb módszerekkel felhasznált víz akár 70 százalékát is megtakaríthatjuk. Az öntözés okos megközelítése azt is jelenti, hogy pontosan annyi vizet adhat a növényeknek, amennyire szükségük van.

Az automata öntözőrendszer ma már nem lexus sokkal inkább a környezettudatosság része, hiszen szabályozott a vízfelhasználás, így a kert mindig akkor és annyi vizet kap, ami az aktuális év- és napszakban indokolt.

Valójában a rendszer kiépítése nem jár túl nagy költséggel de hatékonysága akkora, hogy szinte minden kertépítési munkáknál is ajánljuk megrendelőinknek.

A gyönyörű fű titka: Egyenletes öntözés, megfelelő fényviszonyok. Az öntözőrendszerek kiépítésével gazdaságosabban és automatikusan tudja kertjének a megfelelő mennyiségű vizet biztosítani. Esőérzékelővel és wifi kapcsolattal működő öntözőrendszerünknek hála kényelmesen és egyszerűen lesz képes megfelelő körülményeket nyújtani növényeinek, gyepszőnyegének.

Főbb tevékenységeink és szolgáltatásaink:

  • Öntözőrendszerek szakszerű telepítése,szervizelése
  • Csepegtető rendszerek kiépítése
  • Kerti csapok kialakítása, díszcsapok beépítése
  • Öntözőrendszerek, kerti csapok téliesítése
  • Tavaszi öntözés elindítása

Ha szeretne ön is egy automata öntözőrendszert, keressen bennünket bizalommal.